Συνδιοργάνωση εκδήλωσης  <<Ας διηγηθούμε στα παιδιά μας την Ιστορία του Κορινθιακού κόλπου >>


 

Επικοινωνία : O Γραμματέας

Κων. .Κουμούτσος

Tηλ. 6989936590

Ημερομηνία :  8 /11 /2019

ΑΡ. ΠΡ :  46

Mail :   [email protected]

Ιστοσελίδα :  www.nireas.net.rg

 

       ΠΡΟΣ

 Κυρία  Αλεξάνδρα Χαραμή 

Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας

 

    ΘΕΜΑ : Συνδιοργάνωση εκδήλωσης 

Ας διηγηθούμε στα παιδιά μας την Ιστορία του Κορινθιακού κόλπου 

 

      Κυριά Χαραμή

Επικοινωνώντας μαζί σας , θα θέλαμε να εξετάσετε θετικά το ενδεχόμενο  συνδιοργάνωσης μιας εκδήλωσης – ομιλίας  με θέμα  :<< Ας διηγηθούμε στα παιδιά  μας την Ιστορία του Κορινθιακού κόλπου >>, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης των Θηβών και με καλεσμένους τα τοπικά σχολεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης .

Ήδη ο ΣΠΟΑΚ <<ΑΡΙΩΝ >>έχει απαντήσει θετικά και φυσικά όλα θα γίνουν με τη συνεργασία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και του Δήμου Θηβαίων .

Θα μπορούσαμε να φανταστούμε ταυτόχρονα ,μια επίσκεψη ορισμένων τάξεων που το επιθυμούν στο Μουσείο σας, για μια σύντομη ξενάγηση  η’ και με τον καθαρισμό μικρού παραθαλάσσιου αρχαιολογικού  χώρου ,από όσα σχολεία το επιθυμούν .

Ο σκοπός, κυρία προϊσταμένη , είναι η γνωριμία των μαθητών με ένα πολιτιστικό σύνολο που λέγεται Κορινθιακός – Πατραϊκός κόλπος και που χωροταξικά ,στα μάτια μας ,είναι  ενιαίο σύνολο και ένα από τα σπουδαιότερα της Ελλάδος .

Όλα αυτά φυσικά σε μια ημέρα .

Στο πρόγραμμα του <<ΝΗΡΕΑ >> είναι η εκδήλωση αυτή να κάνει το γύρω του κόλπου ,μιας και έχουμε ήδη αρχίσει με την περιφερειακή ενότητα  Αιτωλοακαρνανίας .

Η όλη εκδήλωση θα μαγνητοσκοπηθεί και το μικρό  <<Ντοκιμαντέρ >> θα είναι στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων δωρεάν .

Για οργανωτικούς λόγους ,θα σας προτείναμε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί ει δυνατόν μέχρι το Μάρτιο του 2020 .

Περιμένοντας μια θετική απάντηση εκ μέρους σας  σας παρακαλούμε , κυρία προϊσταμένη ,  να δεχθείτε τα θερμότερα των αισθημάτων μας .

 

Με εκτίμηση

Ο Εκπρόσωπος του << ΝΗΡΕΑ >>

Γ . Παλαμάρης

ΤΗΛ . 2743095428

 

Οι οργανώσεις του ΝΗΡΕΑ:

Οικολογική Κίνηση Πάτρας,  Πολιτιστικός σύλλογος «Λύσιππος – Φίλοι Γραμμάτων και τεχνών» (Κορινθία),  Διαπολιτιστική και περιβαλλοντική οργάνωση «Φιλοξενία» (Κορινθία), Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, Εξωραϊστικός σύλλογος Πύργου Κορινθίας «Ερμής», «Κοινοτοπία» (Πάτρα).

Primary Color

Secondary Color